„KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁS MEGVALÓSÍTÁSA A LÉZER TRIÓ KFT.-NÉL”.

icon

A projekt alapadatai:

  • Projekt azonosító: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01023
  • Igényelt támogatás: 19 276 818
  • Támogatás mértéke: 30%
  • A projekt költségvetése: 64 256 061
  • Projekt fizikai befejezése:2019.06.14.

 

A projekt bemutatása:

A Lézer Trió Kft. 2008-ban alakult három, 100%-ban magyar tulajdonú cég összefogásával, azzal a határozott céllal, hogy betöltse a lemezmegmunkálás ezen területén uralkodó űrt a régióban. A cég a megalakulást óta fémmegmunkálással, lézervágással, hajlítással foglalkozik. A piac bővülésének, valamint az igények növekedésének köszönhetően hamar igény mutatkozott magasabb feldolgozottságú termékek előállítására, ezért a cég profilja lemezhajlítással, hegesztéssel, összeszereléssel bővült, emellett műszaki tervezést, tanácsadást is vállal már. A projekt keretében a Fémmegmunkálás, azaz a cég főtevékenységének fejlesztése valósul meg. A projekt megvalósításának elsődleges indoka, hogy saját CNC megmunkáló berendezéssel előrelépés érhető el a termelési értékláncban, gyorsabb munkafolyamatok és rövidebb vállalási határidők érhetőek el azzal, hogy az eddig alvállalkozóknak kiszerződött részfeladatokat a cég már saját maga, a telephelyén, komplexen láthatja el, így költségcsökkenés érhető el, valamint a szállítások során a termékek sérülésének veszélye is megszűnik.

A beszerezni kívánt MCV 1270 SPEED típusú vertikális megmunkálóközpont segítségével a cég képes lenne a teljes gyártási folyamat önálló ellátására, a termelési értékláncban előrelépés érhető el. A berendezés olyan technológiai tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a társaság számára, hogy olyan munkafolyamatokat is ellásson, amelyekre eddig nem volt képes. A gyártási folyamathoz szükséges egyéb berendezések rendelkezésre állnak, a beszerzendő eszköz illek a technológiai folyamatba, annak komplexitásához járul hozzá. Az eszköz elhelyezéséhez az infrastruktúra biztosított. A cég rendelkezik a megfelelő szakemberekkel, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek, szakértelmükkel támogatják a megfelelő technológiájú gépek kiválasztását és a zökkenőmentes beüzemelését. A technológiai fejlesztés révén a munkafolyamatok gyorsulnak, nő az erőforráshatékonyság és a gyártási volumen.

 

A projekt megvalósulásának helyszíne:

3200 Gyöngyös, 11234/42. hrsz.

 

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg:

Nemzetgazdasági Minisztérium

Cím: 1539 Budapest, Postafiók 684
E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu 
Infovonal: 06 40 200-617 
Honlap: www.palyazat.gov.hu

 

Background

Magas minőség

Az egyik legmodernebb lézervágógép és a precíz mérnöki munka adja termékeink minőségének bázisát. Vezetőségünk célja, hogy a vevői igényeket maradéktalanul kielégítsük, és a reklamáció csökkentésével bizalmukat elnyerjük.

Büszkék vagyunk, hogy az alábbi cégek minket választottak

Kiemelt ügyfeleink

brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
széchenyi2020