„KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁS MEGVALÓSÍTÁSA A LÉZER TRIÓ KFT.-NÉL”.

A projekt alapadatai:

  • Projekt azonosító: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01023
  • Igényelt támogatás: 19 276 818
  • Támogatás mértéke: 30%
  • A projekt költségvetése: 64 256 061
  • Projekt fizikai befejezése:2019.06.14.

 

A projekt bemutatása:

A Lézer Trió Kft. 2008-ban alakult három, 100%-ban magyar tulajdonú cég összefogásával, azzal a határozott céllal, hogy betöltse a lemezmegmunkálás ezen területén uralkodó űrt a régióban. A cég a megalakulást óta fémmegmunkálással, lézervágással, hajlítással foglalkozik. A piac bővülésének, valamint az igények növekedésének köszönhetően hamar igény mutatkozott magasabb feldolgozottságú termékek előállítására, ezért a cég profilja lemezhajlítással, hegesztéssel, összeszereléssel bővült, emellett műszaki tervezést, tanácsadást is vállal már. A projekt keretében a Fémmegmunkálás, azaz a cég főtevékenységének fejlesztése valósul meg. A projekt megvalósításának elsődleges indoka, hogy saját CNC megmunkáló berendezéssel előrelépés érhető el a termelési értékláncban, gyorsabb munkafolyamatok és rövidebb vállalási határidők érhetőek el azzal, hogy az eddig alvállalkozóknak kiszerződött részfeladatokat a cég már saját maga, a telephelyén, komplexen láthatja el, így költségcsökkenés érhető el, valamint a szállítások során a termékek sérülésének veszélye is megszűnik.

A beszerezni kívánt MCV 1270 SPEED típusú vertikális megmunkálóközpont segítségével a cég képes lenne a teljes gyártási folyamat önálló ellátására, a termelési értékláncban előrelépés érhető el. A berendezés olyan technológiai tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a társaság számára, hogy olyan munkafolyamatokat is ellásson, amelyekre eddig nem volt képes. A gyártási folyamathoz szükséges egyéb berendezések rendelkezésre állnak, a beszerzendő eszköz illek a technológiai folyamatba, annak komplexitásához járul hozzá. Az eszköz elhelyezéséhez az infrastruktúra biztosított. A cég rendelkezik a megfelelő szakemberekkel, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek, szakértelmükkel támogatják a megfelelő technológiájú gépek kiválasztását és a zökkenőmentes beüzemelését. A technológiai fejlesztés révén a munkafolyamatok gyorsulnak, nő az erőforráshatékonyság és a gyártási volumen.

 

A projekt megvalósulásának helyszíne:

3200 Gyöngyös, 11234/42. hrsz.

 

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg:

Nemzetgazdasági Minisztérium

Cím: 1539 Budapest, Postafiók 684
E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu 
Infovonal: 06 40 200-617 
Honlap: www.palyazat.gov.hu

 

Background

High quality

One of the most advanced laser cutting machines and precise engineering work is the basis for our products. Our management's goal is to satisfy the customer's needs fully and gaining our confidence by reducing the claim.

We are proud that the following companies have chosen us

Major clients

brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
széchenyi2020