Cégünkről

A Lézer Trió Kft. 2008-ban alakult három, 100%-ban magyar tulajdonú cég összefogásával, azzal a határozott céllal, hogy betöltse a lemezmegmunkálás ezen területén uralkodó űrt a régióban.

A vállalkozás Gyöngyös Ipari Parkjában közel 1 hektáros területen építette fel 500 m2-es daruzott csarnokát. Itt került letelepítésre Trumpf 3040-es típusú első lézervágó gépünk.

Anyagkészletünket ekkor kezdtük el felépíteni. Profilunk lemezhajlítással, hegesztéssel, összeszereléssel bővült. Összeszokott, kiválóan képzett csapatunk emellett vállal műszaki tervezést, tanácsadást. 2013-ban megvásároltuk  AMADA 5020 típusú CNC élhajlító gépünket, ezzel is törekedve a vevői igények kielégítésére.

2014-ben a meglévő csarnok bővítése következett, ahová egy Bystronic 4020 típusú saját felrakó rendszerrel ellátott lézervágógép került letelepítésre, hogy minél rövidebb határidőket tudjunk biztosítani a partnereinknek.

A növekvő megrendelési igényeknek eleget téve, 2016-ban került beszerzésre a Trumpf 5030 Fiber típusú lézervágógépünk, ezzel szélesítve a megmunkálási lehetőségeket anyagminőség és anyagvastagság tekintetében.

Mivel cégünknek két olyan gépe is van, amely lehetővé teszi 4000x2000mm-es formátumú lemezek kivágását, így géppalettánkat egy AMADA HFE3i 220L típusú, 220 tonnás, 4 méteres anyagok hajlításra képes CNC élhajlító géppel bővítettük.

A gyors anyagkiszolgálást, hatékony raktározást és a  rugalmas késztermék kiadást két 4 tonnás Linde targonca és egy híddaru biztosítja. A megrendelések pontos követését a saját fejlesztésű gyártásirányítási rendszer biztosítja. Cégünk szakmai hátterét a kezdetektől itt dolgozó szakemberek adják, akik töretlenül dolgoznak azon, hogy a lehető legrövidebb határidőt és legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszeren keresztül. A magas minőségi elvárásoknak való megfeleléshez vásároltuk meg a Hexagon gyártmányú 3D-s mérőgépünket.

Cégünk folyamatosan növekedik és fejlődik, így következő lépésként kerül beszerzésre egy zártszelvények és cső profilok vágására alkalmas lézervágó gép és egy 4 tengelyes megmunkáló központ. A jövőben többféle gyártástechnológiai munkafolyamatot tudunk majd teljesíteni egy helyen. A cég tulajdonosi körében sok éves szerszámkészítő, forgácsoló, célgépgyártó, műanyag fröccsöntő tapasztalattal rendelkező szakemberek találhatóak, ezen lehetőségekre támaszkodva, az alaptevékenységeink mellett vállaljuk komplex termékek tervezését, legyártását, összeszerelését.

Background

Magas minőség

Az egyik legmodernebb lézervágógép és a precíz mérnöki munka adja termékeink minőségének bázisát. Vezetőségünk célja, hogy a vevői igényeket maradéktalanul kielégítsük, és a reklamáció csökkentésével bizalmukat elnyerjük.

Büszkék vagyunk, hogy az alábbi cégek minket választottak

Kiemelt ügyfeleink

brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand