Cégünkről

A Lézer Trió Kft. 2008-ban alakult három, 100%-ban magyar tulajdonú cég összefogásával, azzal a határozott céllal, hogy betöltse a lemezmegmunkálás ezen területén uralkodó űrt a régióban.

A vállalkozás Gyöngyös Ipari Parkjában, közel 2 hektáros területen található. Jellemzően bérmunka végzésével foglalkozunk, jelenleg két csarnokban folyik a termelés. Három darab síklézervágó géppel, egy darab csőlézervágó géppel, négy darab hajlítógéppel, több hegesztő és forgácsológéppel és megmunkálóközpontokkal, rövid határidővel dolgozunk. Összeszokott kíválóan képzett csapatunk vállalja a tervezést és kivitelezést.

Tegyen próbára minket!

A növekvő megrendelési igényeknek eleget téve, 2022-ben került beszerzésre a Trumpf 5040 Fiber típusú lézervágógépünk, amely a Trumpf gyártó cég egyik legmodernebb, leggyorsabb és legújabb fejlesztésű lézervágó gépe.

Mivel cégünknek két olyan gépe is van, amely lehetővé teszi 4000x2000mm-es formátumú lemezek kivágását, így géppalettánkat egy AMADA HFE3i 220L típusú, 220 tonnás, 4 méteres anyagok hajlításra képes CNC élhajlító géppel bővítettük a gyártási idő csökkentése érdekében beszerzésre került egy Amada HG1003 automata szerszámváltós élhajlító gép.

A gyors anyagkiszolgálást, hatékony raktározást és a  rugalmas késztermék kiadást két 4 tonnás Linde targonca és egy híddaru biztosítja. Csövek, zártszelvények megmunkálását a magas felszereltségű, nagy átmérőjű tokmánnyal rendelkező Trumpf Tube 7000-es csőlézervágó gépünkkel végezzük.

A megrendelések pontos követését a saját fejlesztésű gyártásirányítási rendszer biztosítja. Cégünk szakmai hátterét a kezdetektől itt dolgozó szakemberek adják, akik töretlenül dolgoznak azon, hogy a lehető legrövidebb határidőt és legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszeren keresztül. A magas minőségi elvárásoknak való megfeleléshez vásároltuk meg a Hexagon gyártmányú 3D-s mérőgépünket.

Cégünk folyamatosan növekedik és fejlődik. A cég tulajdonosi körében sok éves szerszámkészítő, forgácsoló, célgépgyártó, műanyag fröccsöntő tapasztalattal rendelkező szakemberek találhatóak, ezen lehetőségekre támaszkodva, az alaptevékenységeink mellett vállaljuk komplex termékek tervezését, legyártását, összeszerelését.

Background

Magas minőség

Az egyik legmodernebb lézervágógép és a precíz mérnöki munka adja termékeink minőségének bázisát. Vezetőségünk célja, hogy a vevői igényeket maradéktalanul kielégítsük, és a reklamáció csökkentésével bizalmukat elnyerjük.

Büszkék vagyunk, hogy az alábbi cégek minket választottak

Kiemelt ügyfeleink

brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
széchenyi2020