video prev

Üdvözöljük honlapunkon

Cégünk, a Lézer Trió Kft. Gyöngyös Ipari Parkjában található, néhány kilométerre az M3-as autópálya keleti lehajtójától.
Kezdetben fő profilunk acél, rozsdamentes acél és alumínium lemezek lézervágására korlátozódott, jelenleg a komplexebb igények kielégítéseként lemezhajlítással, hegesztéssel, CNC forgácsolással, tervezéssel, összeszereléssel, illetve lemez értékesítéssel is foglalkozunk.

A régióban egyedülálló opciókkal felszerelt, TRUMPF TruLaser Tube 7000 típusú csőlézervágó géppel rendelkezünk, mellyel nagy átmérőjű, akár 254mm átmérőjű csövek lézervágását tudjuk megvalósítani. A kiegészítő technológiáknak köszönhetően speciális elvárásoknak is rövid határidővel tudunk eleget tenni. A gép segítségével gyártható termékek leggyakoribb felhasználási területei: bútorgyártás, gép és szerszámgyártás, fitness gép gyártás, stb...

Cégünk három korszerű síklézervágó géppel rendelkezik, két TRUMPF FIBER lézerrel, illetve egy TRUMPF CO2 lézerrel, amelyek jelenleg a legkorszerűbb technológiát képviselő Trumpf Fiber 5030, illetve Trumpf Fiber 5040-es lézervágó gépek. Az egymást jól kiegészítő és helyettesítő gépek kiváló gyártásbiztonságot garantálnak.
Daruzott csarnokunkban megoldott a lemeztáblák és alkatrészek biztonságos mozgatása, a rakodást nagy teljesítményű targonca segíti.

Cégünk erénye a nagyfokú rugalmasság és ügyfélbarát hozzáállás. Nálunk nem probléma a kis darabszám, vagy az „S.O.S.” határidő, próbálunk alkalmazkodni ügyfeleink igényeihez.
Igény szerint vállaljuk a munkadarabok egyedi megjelölését, cikkszámozását, csomagolását, szállítását is.

Tegyen próbára minket!

Lézer Trió Kft. – Lézervágás, lemezmegmunkálás, élhajlítás és lemez értékesítés

Keressen minket!

Kapcsolat

Telefonszám

+36(30) 838-6321, +36(30) 552-3964

Email

rendeles@lezertrio.hu

Cím

Telephely: 3200 Gyöngyös Karácsondi út 55/15.

Kész tervei vannak, vagy még csak ötlet?

Kérjen tőlünk árajánlatot.
Kérjen ajánlatot!

Mi a fő profilunk?

Lézervágás

Négy db lézervágó géppel rendelkezünk, melyből egy CO2 síkágyaslézer, / Trumpf 3040 / valamint egy Trumpf 5030-as illetve egy Trumpf 5040 FIBER síkágyaslézerrel. 2019-től csövek és zártszelvények megmunkálása is lehetővé vált a TRUMPF TruLaser Tube 7000 típusú csőlézervágó gépünknek köszönhetően, mellyel rövid határidővel tudjuk partnereinknek biztosítani az ilyen típusú megkeresések feldolgozását és gyártását. Gyártási kapacitásunkkal biztonságosan és gyorsan ki tudjuk szolgálni meglévő és leendő partnereink igényeit. Képesek vagyunk akár 4×2 m-es lemezek megmunkálására is.

Nézzen szét

Galéria

Összes kép >>

Kapcsolattartók

Csapatunk

Bezzeg Tibor

üzemvezető

Juhász Richárd

üzemvezető helyettes

Harsányi Márk

Gépészmérnök, nemzetközi kapcsolattartó

Kovács György

Forgácsolási üzletágvezető

Background

Magas minőség

Az egyik legmodernebb lézervágógép és a precíz mérnöki munka adja termékeink minőségének bázisát. Vezetőségünk célja, hogy a vevői igényeket maradéktalanul kielégítsük, és a reklamáció csökkentésével bizalmukat elnyerjük.

Büszkék vagyunk, hogy az alábbi cégek minket választottak

Kiemelt ügyfeleink

brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
széchenyi2020