Csőlézer

TRUMPF TruLaser Tube 7000 lézersugaras csőmegmunkáló gép

A Lézer Trió Kft. 2019 májusában telepítette a TRUMPF 7000-es szériás lézersugaras csőmegmunkáló gépét, ezzel szélesítve az általunk gyártott termékek palettáját. 

A TruLaser Tube 7000 a csöveket és profilokat rendkívül precízen és gyorsan vágja, így magas minőségen széles  választékú profilokból készült termékek egyedi és nagy hatékonyságú sorozatgyártást tesz lehetővé.

Csőlézer vágás Lézervágás

A megmunkálási eljárás alatt modern érzékelő rendszer gondoskodik a munkafolyamatok ellenőrzéséről. A varratos anyagok megfelelő pozícionálása a SeamLine Tube varratfelismerő kamerarendszer által automatikusan ellenőrzésre kerül.  Az egyedi profilok feldolgozása sem jelent akadályt a SmartProfile opciónak köszönhetően. További kiegészítő képpen, BevelCut technológiával ellátott csőlézer vágó gépünk képes a 45°-ig történő ferdevágásra. A gép rendelkezik automata kidobó állomással, ezzel lehetővé téve az alkatrészek programozható szortírozását a kihordószalagokon.

Cső lézervágás lézertrió gyöngyös budapest

Általános felhasználási területek: bútorgyártás, üzletek berendezésinek gyártása, gép-és szerszámgyártás, mezőgazdasági gépgyártás, fitness gép gyártás, stb…

A csőmegmunkáló géppel kerek csövek, négyszögprofilok lézervágással történő megmunkálását vállaljuk az alábbi tartományban

Anyag típus Minimális külső körátmérő (mm) Maximális külső körátmérő (mm)

Minimális falvastagság

(mm)

Maximális falvastagság (mm)

 

Kész munkadarab max.hossz

(mm) 

Szénacél 10 254 1 10-15 6000
Nemesacél 10 254 1 6-10 6000
Alumínium 10 254 1 5-6 6000

 

Background

Magas minőség

Az egyik legmodernebb lézervágógép és a precíz mérnöki munka adja termékeink minőségének bázisát. Vezetőségünk célja, hogy a vevői igényeket maradéktalanul kielégítsük, és a reklamáció csökkentésével bizalmukat elnyerjük.

Büszkék vagyunk, hogy az alábbi cégek minket választottak

Kiemelt ügyfeleink

brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
széchenyi2020