Csőlézer

TRUMPF TruLaser Tube 7000 lézersugaras csőmegmunkáló gép

A TruLaser Tube 7000 a csöveket és profilokat rendkívül precízen és gyorsan vágja, így magas minőségen széles  választékú profilokból készült termékek egyedi és nagy hatékonyságú sorozatgyártást tesz lehetővé.

Cégünk, a Lézer Trió Kft. rendelkezik az egyik legmodernebb technológiákat felsorakoztató Trumpf TruLaser Tube 7000 csőlézer géppel. Manapság a lézersugaras csővágó gépek jelentik a cső és zártszelvény alkatrészek leghatékonyabb megmunkálási módját. Ezen alkatrészeket az ipar számos területén használják, mint például a gépgyártásban, autóiparban, építészetben, bútoriparban stb. A lézertechnológia új kialakításokra nyújt megoldást mely nagyban gazdaságosabbá és gyorsabbá teheti a gyártási folyamatokat.

Cső lézervágás lézertrió gyöngyös budapest

A piacon dolgozó egyes csőlézer gépekkel ellentétben, cégünk képes nagy átmérőjű, akár 254mm átmerőig a profilok megmunkálására. 6500mm-ig tudjuk nyersanyagokat kezelni, melyből maximum 6000mm hosszú, kész munkadarabokat vagyunk képesek előállítani. A ferde vágás opció kiváló minőségű, legfeljebb 45°-os ferde vágásokat tesz lehetővé. A teljes megmunkálási eljárás alatt modern érzékelőrendszer gondoskodik a zökkenőmentes folyamatokról. Szenzorok segítségével gépünk érzékeli, a bizonyos szelvényeken található, hegesztési varratot, így ezáltal pozícionálni tudjuk annak helyzetét, amennyiben az alkatrész ezt megköveteli.

Vállalatunk be van rendezkedve egyedi alkatrészek kis (akár 1db) és nagy szériákban (több száz vagy ezer darabos) történű megmunkálására. A gyártás történhet meglévő alapanyagkészletünkből, beszerzésből, vagy a partner által biztosított nyersanyagból. Keressen minket bizalommal, tegyen próbára!

Általános felhasználási területek: bútorgyártás, üzletek berendezésinek gyártása, gép-és szerszámgyártás, mezőgazdasági gépgyártás, fitness gép gyártás, stb…

A csőmegmunkáló géppel kerek csövek, négyszögprofilok lézervágással történő megmunkálását vállaljuk az alábbi tartományban:

Anyag típus Minimális külső körátmérő (mm) Maximális külső körátmérő (mm)

Minimális falvastagság

(mm)

Maximális falvastagság (mm)

 

Kész munkadarab max.hossz

(mm) 

Szénacél 10 254 1 10-15 6000
Nemesacél 10 254 1 6-10 6000
Alumínium 10 254 1 5-6 6000

 

Background

Magas minőség

Az egyik legmodernebb lézervágógép és a precíz mérnöki munka adja termékeink minőségének bázisát. Vezetőségünk célja, hogy a vevői igényeket maradéktalanul kielégítsük, és a reklamáció csökkentésével bizalmukat elnyerjük.

Büszkék vagyunk, hogy az alábbi cégek minket választottak

Kiemelt ügyfeleink

brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
széchenyi2020