Csőlézer

TRUMPF TruLaser Tube 7000 lézersugaras csőmegmunkáló gép

Árajánlatkérés és információ: +36 30/1991766

A Lézer Trió Kft. 2019 májusában telepítette a TRUMPF 7000-es szériás lézersugaras csőmegmunkáló gépét, ezzel szélesítve az általunk gyártott termékek palettáját. 

A TruLaser Tube 7000 a csöveket és profilokat rendkívül precízen és gyorsan vágja, így magas minőségen széles  választékú profilokból készült termékek egyedi és nagy hatékonyságú sorozatgyártást tesz lehetővé.

Csőlézer vágás Lézervágás

A megmunkálási eljárás alatt modern érzékelő rendszer gondoskodik a munkafolyamatok ellenőrzéséről. A varratos anyagok megfelelő pozícionálása a SeamLine Tube varratfelismerő kamerarendszer által automatikusan ellenőrzésre kerül.  Az egyedi profilok feldolgozása sem jelent akadályt a SmartProfile opciónak köszönhetően. További kiegészítő képpen, BevelCut technológiával ellátott csőlézer vágó gépünk képes a 45°-ig történő ferdevágásra. A gép rendelkezik automata kidobó állomással, ezzel lehetővé téve az alkatrészek programozható szortírozását a kihordószalagokon.

Cső lézervágás lézertrió gyöngyös budapest

Általános felhasználási területek: bútorgyártás, üzletek berendezésinek gyártása, gép-és szerszámgyártás, mezőgazdasági gépgyártás, fitness gép gyártás, stb…

A csőmegmunkáló géppel kerek csövek, négyszögprofilok lézervágással történő megmunkálását vállaljuk az alábbi tartományban:

Anyag típus Minimális külső körátmérő (mm) Maximális külső körátmérő (mm)

Minimális falvastagság

(mm)

Maximális falvastagság (mm)

 

Kész munkadarab max.hossz

(mm) 

Szénacél 10 254 1 10-15 6000
Nemesacél 10 254 1 6-10 6000
Alumínium 10 254 1 5-6 6000
Background

Magas minőség

Az egyik legmodernebb lézervágógép és a precíz mérnöki munka adja termékeink minőségének bázisát. Vezetőségünk célja, hogy a vevői igényeket maradéktalanul kielégítsük, és a reklamáció csökkentésével bizalmukat elnyerjük.

Büszkék vagyunk, hogy az alábbi cégek minket választottak

Kiemelt ügyfeleink

brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand