Minőségirányítás

Az egyik legmodernebb lézervágógép és a precíz mérnöki munka adja termékeink minőségének bázisát. Vezetőségünk célja, hogy a vevői igényeket maradéktalanul kielégítsük, és a termékeink magas minőségével bizalmukat elnyerjük.

A Lézer Trió Kft. 2010. szeptembere óta rendelkezik tanúsított ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel, amit a Vincotte Hungary Kft, (jelenleg APAVE Magyarország Kft.) tanúsított. A minőségirányítási rendszer kialakítása és bevezetése akkor kizárólagosan a lézervágásra terjedt ki.

Az utóbbi években a vevői igényeknek megfelelően társaságunk tevékenységi köre bővült, ezért minőségirányítási rendszerünk teljes átdolgozása és a tanúsítás kiterjesztése szükségesség vált. A 2016. decemberére előirányzott megújító auditra a vezetőség nem kisebb célt tűzött ki, mint hogy az elsők között tanúsítja cégét az új ISO 9001:2015 szabvány szerint az alábbi tevékenységre:

Lemezalkatrészek, gépipari részegységek gyártása lézer megmunkálással, hajlítással, hegesztéssel. A gyártáshoz kapcsolódó tervezési és mérnöki támogatás.

Az eredményes megújító audit következtében a Lézer Trió Kft. minőségirányítási rendszere már a legújabb ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított.

Az auditor a vizsgálati eredményeként megállapította, hogy az irányítási rendszer megfelel a vonatkozó rendszerszabvány minden követelményének, illetve sikeresen vezette be a minőségirányítási rendszert, amely alkalmas arra, hogy megvalósítsa a szervezet politikájának célkitűzéseit.

Érvényes tanúsítványunkat ITT érheti el! 2022-2025

Background

Magas minőség

Az egyik legmodernebb lézervágógép és a precíz mérnöki munka adja termékeink minőségének bázisát. Vezetőségünk célja, hogy a vevői igényeket maradéktalanul kielégítsük, és a reklamáció csökkentésével bizalmukat elnyerjük.

Büszkék vagyunk, hogy az alábbi cégek minket választottak

Kiemelt ügyfeleink

brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
széchenyi2020