video prev

Lézer Trió Kft. – Lézervágás, lemezmegmunkálás, lemez értékesítés

Üdvözöljük honlapunkon

Cégünk, a Lézer Trió Kft. Gyöngyös Ipari Parkjában található, néhány kilométerre az M3-as autópálya keleti lehajtójától.
Kezdetben fő profilunk acél, rozsdamentes acél és alumínium lemezek lézervágására korlátozódott, jelenleg a komplexebb igények kielégítéseként lemezhajlítással, hegesztéssel, tervezéssel, összeszereléssel, illetve lemez értékesítéssel is foglalkozunk.

Cégünk három korszerű lézervágó géppel rendelkezik, kettő CO2, illetve egy, a jelenleg legkorszerűbb technológiát képviselő Trumpf Fiber 5030 lézervágó gép. Az egymást jól kiegészítő és helyettesítő gépek kiváló gyártásbiztonságot garantálnak.
Daruzott csarnokunkban megoldott a lemeztáblák és alkatrészek biztonságos mozgatása, a rakodást nagy teljesítményű targonca segíti.

Cégünk erénye a nagyfokú rugalmasság és ügyfélbarát hozzáállás. Nálunk nem probléma a kis darabszám, vagy az „S.O.S.” határidő, próbálunk alkalmazkodni ügyfeleink igényeihez.
Igény szerint vállaljuk a munkadarabok egyedi megjelölését, cikkszámozását, csomagolását, szállítását is.

Tegyen próbára minket!

Keressen minket!

Kapcsolat

Telefonszám

+36(30) 838-6321, +36(30) 552-3964

Email

rendeles@lezertrio.hu

Cím

Székhely: 3200 Gyöngyös, Alkotmány u. 9/1.

Kész tervei vannak, vagy még csak ötlet?

Kérjen tőlünk árajánlatot.
Kérjen ajánlatot!

Mi a fő profilunk?

Lézervágás

Három db lézervágó géppel rendelkezünk, melyből kettő CO2 lézer, / Trumpf 3040, Bystronic 4020 / valamint egy csúcstechnológiának számító Trumpf 5030-as FIBER. Gyártási kapacitásunkkal biztonságosan és gyorsan ki tudjuk szolgálni meglévő és leendő partnereink igényeit. Képesek vagyunk akár 4×2 m-es lemezek megmunkálására is.

Nézzen szét

Galéria

Összes kép >>

Kapcsolattartók

Csapatunk

Bezzeg Tibor

üzemvezető

Göncfalvi Zoltán

üzemvezető helyettes

Sztankó Zoltán

üzemvezető helyettes

Background

Magas minőség

Az egyik legmodernebb lézervágógép és a precíz mérnöki munka adja termékeink minőségének bázisát. Vezetőségünk célja, hogy a vevői igényeket maradéktalanul kielégítsük, és a reklamáció csökkentésével bizalmukat elnyerjük.

Büszkék vagyunk, hogy az alábbi cégek minket választottak

Kiemelt ügyfeleink

brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand