video prev

Üdvözöljük honlapunkon

Cégünk, a Lézer Trió Kft. Gyöngyös Ipari Parkjában található, néhány kilométerre az M3-as autópálya keleti lehajtójától.
Kezdetben fő profilunk acél, rozsdamentes acél és alumínium lemezek lézervágására korlátozódott, jelenleg a komplexebb igények kielégítéseként lemezhajlítással, hegesztéssel, CNC forgácsolással, tervezéssel, összeszereléssel, illetve lemez értékesítéssel is foglalkozunk.

A régióban egyedülálló opciókkal felszerelt, TRUMPF TruLaser Tube 7000 típusú csőlézervágó géppel rendelkezünk, mellyel nagy átmérőjű, akár 254mm átmérőjű csövek lézervágását tudjuk megvalósítani. A kiegészítő technológiáknak köszönhetően speciális elvárásoknak is rövid határidővel tudunk eleget tenni. A gép segítségével gyártható termékek leggyakoribb felhasználási területei: bútorgyártás, gép és szerszámgyártás, fitness gép gyártás, stb...

Cégünk három korszerű síklézervágó géppel rendelkezik, két TRUMPF FIBER lézerrel, illetve egy TRUMPF CO2 lézerrel, amelyek jelenleg a legkorszerűbb technológiát képviselő Trumpf Fiber 5030, illetve Trumpf Fiber 5040-es lézervágó gépek. Az egymást jól kiegészítő és helyettesítő gépek kiváló gyártásbiztonságot garantálnak.
Daruzott csarnokunkban megoldott a lemeztáblák és alkatrészek biztonságos mozgatása, a rakodást nagy teljesítményű targonca segíti.

Cégünk erénye a nagyfokú rugalmasság és ügyfélbarát hozzáállás. Nálunk nem probléma a kis darabszám, vagy az „S.O.S.” határidő, próbálunk alkalmazkodni ügyfeleink igényeihez.
Igény szerint vállaljuk a munkadarabok egyedi megjelölését, cikkszámozását, csomagolását, szállítását is.

Tegyen próbára minket!

Lézer Trió Kft. – Lézervágás, lemezmegmunkálás, élhajlítás és lemez értékesítés

Keressen minket!

Kapcsolat

Telefonszám

+36(30) 838-6321, +36(30) 552-3964

Email

rendeles@lezertrio.hu

Cím

Telephely: 3200 Gyöngyös Karácsondi út 55/15.

Kész tervei vannak, vagy még csak ötlet?

Kérjen tőlünk árajánlatot.
Kérjen ajánlatot!

Mi a fő profilunk?

Lézervágás

Három db lézervágó géppel rendelkezünk, melyből kettő CO2 lézer, / Trumpf 3040, Bystronic 4020 / valamint egy csúcstechnológiának számító Trumpf 5030-as FIBER. Gyártási kapacitásunkkal biztonságosan és gyorsan ki tudjuk szolgálni meglévő és leendő partnereink igényeit. Képesek vagyunk akár 4×2 m-es lemezek megmunkálására is.

See around

Galéria

Összes kép >>

Kapcsolattartók

Csapatunk

Bezzeg Tibor

üzemvezető

Juhász Richárd

üzemvezető helyettes

Harsányi Márk

Gépészmérnök, nemzetközi kapcsolattartó

Kovács György

Forgácsolási üzletágvezető

Background

Magas minőség

Az egyik legmodernebb lézervágógép és a precíz mérnöki munka adja termékeink minőségének bázisát. Vezetőségünk célja, hogy a vevői igényeket maradéktalanul kielégítsük, és a reklamáció csökkentésével bizalmukat elnyerjük.

Büszkék vagyunk, hogy az alábbi cégek minket választottak

Kiemelt ügyfeleink

brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
széchenyi2020