Árukiadás hétfő-péntek:
07:00-16:00
Tel: +36(30) 838-6321, +36(30) 552-3964

Minőségirányítás

Az egyik legmodernebb lézervágógép és a precíz mérnöki munka adja termékeink minőségének bázisát.  Vezetőségünk célja, hogy a vevői igényeket maradéktalanul kielégítsük, és a reklamáció csökkentésével bizalmukat elnyerjük.

A Lézer Trió Kft. 2010. szeptembere óta rendelkezik tanúsított ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel, amit a Vincotte Hungary Kft tanúsított. A minőségirányítási rendszer kialakítása és bevezetése  akkor kizárólagosan a lézervágásra terjedt ki.

Az utóbbi években a vevői igényeknek megfelelően társaságunk plusz tevékenységekkel bővült, ezért minőségirányítási rendszerünk teljes átdolgozása és a tanúsítás kiterjesztése szükségesség vált. A 2016. decemberére előirányzott megújító auditra a vezetőség nem kisebb célt tűzött ki, mint hogy az elsők között tanúsítja cégét az új ISO 9001:2015 szabvány szerint az alábbi tevékenységre:

LEMEZALKALTRÉSZEK ÉS GÉPIPARI RÉSZEGYSÉGEK LÉZERVÁGÁSSAL, ÉLHAJLÍTÁSSAL ÉS HEGESZTÉSSEL TÖRTÉNŐ MEGMUNKÁLÁSA, VALAMINT A GYÁRTÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ TERVEZÉS ÉS MÉRNÖKI TÁMOGATÁS.

Az eredményes megújító audit következtében a Lézer Trió Kft. minőségirányítási rendszere már a legújabb ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított.

Az auditor a vizsgálati eredményeként megállapította, hogy az irányítási rendszer megfelel a vonatkozó rendszerszabvány minden követelményének, illetve sikeresen vezette be a minőségirányítási rendszert, amely alkalmas arra, hogy megvalósítsa a szervezet politikájának célkitűzéseit.